RAKIJA PELINKOVAC - 30% popusta - Sempervivum Poreč


Popust od: 30%


Rakije i likeri SEMPERVIVUM su na hrvatskom tržištu od 2006. godine na preko šezdeset prodajnih mjesta. Svaka rakija i likeri imaju dio naše osobnosti, tradicije i nezaobilazne kvalitete. Trenutno nudimo preko 20 vrsta rakija i likera. Uvijek mislimo na naše vjerne kupce, kako postojeće, tako i na one koji će to postati a koji ne mogu doći do naše enoteke Sempervivum, tako što mogu kupiti naše proizvode u samo nekoliko klikova na našem web shopu, naravno po povoljnijim cijenama te uz brzu dostavu diljem Hrvatske i Europe.
 
 
Pelinkovac, poznat pod nazivom pelin, je gorki biljni liker koji sadrži biljku pelina (lat. Artemisia absinthium) i dodatne ljekovite aromatične biljke. Ovaj aromatični okus je rezultat pažljivo odabranih trava, tradicije i mudrosti u proizvodnji rakije. Namijenjen za sve istinske ljubitelje pelinkovca koji prepoznaju kvalitetu.
 
Iskoristite ponudu dana
30% popusta na Pelinkovac

Sve rakije i likeri iz naše ponude jesu iz vlastite proizvodnje, te su naši proizvodi posebno osmišljeni.

Sempervivum u ponudi ima 21 vrstu istarskih rakija i likera, 4 vrste maslinovih ulja, čokoladne praline sa rakijama, te originalne šaljive poklon boce.

Iskoristite božićnu akciju na poklone za poslovne partnere
20% popusta
U navedenu cijenu uključen je PDV.
       
                   Open publication - Free publishing         
 
SEMPERVIVUM
Veleniki 22
Poreč
 
Telefon: 091/5203-090
Kontakt osoba: Marko Fabić
E-mail: marko.fabic@gmail.com

 

 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"SEMPERVIVUM - RAKIJE, MED, MASLINOVO ULJE, LIKERI" se nalazi u ovim kategorijama
Degustacija rakija, grappa, schnaps, homemade brandy, winery, omaće rakije, domaći likeri, liker od maslina, medenica, biska, degustacija meda, degustacija maslinovog ulja, winery, olive oil, drveni stalci, začinske soli