TRAŽIŠ? NAĐI.

ECO - THERM 1

Peći na pelete, Poreč, Istra, najbolje peći

PEĆI NA PELETE

Mnogobrojne su prednosti peći na pelete, osim uštede na računu za grijanje, ovakve peći malih su dimenzija i modernog dizajna pa stoga neće narušavati uređenje vašeg interijera. Mogu se obložiti zidnim oblogama pa na taj način dati dojam kamina. Naše peći imaju spremnike veličine i do 30 kg, dodatna je prednost što se pale i gase samostalno, a iz spremnika peleti izlaze automatski, što znači da ne morate brinuti da će se vatra ugasiti.
 
Topli se zrak raspršuje pomoću ventilatora, zbog čega se prostor vrlo brzo zagrije. Želite li da vas na povratku s posla dočeka topli dom, podesite timer na željeno vrijeme i peć će se upaliti sama. Zbog male količine pepela koji se stvara izgaranjem peleta ovakve se peći ne moraju često čistiti, a ostatke od izgaranja možete koristiti kao gnojivo za zemlju. Naša ponuda visokokvalitetnih peći na pelete uključuje peći snage od 7 do 15 kW namijenjene za prostore različitih veličina.

PEĆI NA PELETE

Peći na pelete brzo zagriju prostor

CENTRALNO GRIJANJE NA PELETE

Peći na pelete mogu zagrijavati cijeli sustav centralnog grijanja

AMBIJENTALNE PEĆI ZA CENTRALNO GRIJANJE

Ambijentalne peći mogu zagrijati prostore veličine do 250m2

KOTLOVI ZA CENTRALNO GRIJANJE

Kotlovi za centralno grijanje visoke iskoristivosti POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"ECO - THERM 1" se nalazi u ovim kategorijama
Peći na pelete, Poreč, Istra, najbolje peći

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se