TRAŽIŠ? NAĐI.

KLIMA INSTAL

klima uređaj, Poreč, Istra, hlađenje, montaža, servis, rashladni uređaji
Naziv poslovnog subjekta:    KLIMA INSTAL
OIB:  14178188206
Adresa:   Dvori 9, Kaštelir
                52464   Poreč
Općina  Kaštelir-Labinci
Županija:   Istarska županija
E-mail:   Kontaktirajte nas
http://www.eporec.info/klima-instal/
Pridruži se
RADNO VRIJEME: PON-SUB 8:00-20:00
O NAMA

Dobrodošli!
 
Klima instal bavi se prodajom, montažom i servisom rashladnih i klima uređaja.
 
Kvalitetnim radom i stručnim djelatnicima stekli smo brojne zadovoljne klijente tokom godina. U radu uvijek pazimo na brzinu izvedbe kako bi poštovali dogovorene rokove s klijentima, kao i na kvalitetu materijala koje koristimo u radu. 
 
Nudimo vam prodaju i montažu klima i rashladnih uređaja za vaš dom, poslovni prostor i sl. Pri odabiru klima uređaja potrebno je pripaziti na detalje kao što su ekonomičnost, jednostavnost i funkcionalnost - upravo zato smo tu za vas, kako bi vam pružili stručne savjete.
 
Također, klima uređaje potrebno je redovito servisirati jer:

Zrak iz klima uređaja koji se redovito ne održavaju često je loše kvalitete, a ponekad i neugodnog mirisa. Vlažna, prljava i tamna mjesta unutar klima uređaja čine plodno tlo za razvoj i razmnožavanje bakterija, grinja, plijesni i gljivica. Izloženost tim agensima može dovesti do neugodnih reakcija, kroničnih bolesti i „sindroma bolesne zgrade". Najčešće tegobe povezane za to su nadraženost sluznice očiju, nosa i grla, osjećaj suhoće sluznice, kašalj, svrbež, učestale infekcije dišnog sustava, glavobolja i psihički zamor.

Redovnim servisima možete zaštititi vaše zdravlje. Klimu treba rasklopiti i detaljno očistiti sredstvima za čišćenje klima uređaja i dezinfekcijskim sredstvima.
Pored zdravstvenih razloga, postoje i tehnički razlozi redovnog servisa rashladnog uređaja kao što su kontrola rashladnog medija te kvaliteta ulja kojim se podmazuje kompresor rashladnog uređaja. Time se osigurava kvalitetan i ispravan rad uređaja a samim time se produžuje i radni vijek uređaja.
 
Nečišćeni klima uređaji i sa nedostatkom rashladnog medija se više griju, troše više struje, a daju manji efekat hlađenja i grijanja i do 40%.
Servis je potrebno napraviti barem jednom u 12 mjeseci a tamo gdje je veća frekvencija ljudi i gdje je više prašine klima uređaje treba čistiti i češće, npr. svakih 6 mjeseci kako bi se osigurao kvalitetan i ispravan rad klima uređaja.

Servis klima uređaja posebno treba raditi i ne preskakati tamo gdje ima osoba sklonih alergiji i male djece.
 
Za sve usluge i informacije s povjerenjem nam se obratite!
 
099/730-6363
DJELATNOSTI

KLIMA INSTAL
Prodaja, montaža i servis klima uređaja
Heating, Ventilating & Air Conditioning
Poreč, Kaštelir
PROIZVODI I USLUGE

Klima uređaji
Rashladni uređaji
Servis
 
Popravak 
Prodaja
Montaža
 
 
Midea
Korel
Fujitsu
Daikin
Toshiba
Haier
Mitsubishi
Maxon
Vivax POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"KLIMA INSTAL" se nalazi u ovim kategorijama
klima uređaj, Poreč, Istra, hlađenje, montaža, servis, rashladni uređaji

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se