ALMAR

Ehosonderi, brodski radovi, telekomunikacije, elektronika, Funtana
Naziv poslovnog subjekta:    ALMAR
Adresa:   Kamenarija 12
                52452   Poreč
Općina  Funtana
Županija:   Istarska
E-mail:  
manuela.ga... klikni za email

Kontakt osoba:   Manuela Gaćina
http://almar.hr/
http://www.eporec.info/almar_funtana/
Pridruži se
RADNO VRIJEME: PON - PET: 08:30 - 15:00 | SUB: 08:00 - 12:00
O NAMA

Almar Istra

Almar d.o.o. bavi se prodajom brodske elektronike, navigacije i komunikacijske opreme za plovila svih veličina i kategorija. Naš se stručni tim specijalizirao za instaliranje, održavanje i servisiranje brodske opreme kako bi naši klijenti bili sigurni na svakoj plovidbi.
 
Ovisno o namjeni vašeg plovila, za vas ćemo napraviti ponudu prilagođenu vašim potrebama, željama i mogućnostima te ćemo za vas naći optimalno rješenje. Zbog vlage, saliniteta i visokih temperatura brodska oprema podložnija je kvarovima stoga se pregled i servis preporučuju i do nekoliko puta godišnje. Pošaljite nam upit i raspitajte se o našoj ponudi ili nas posjetite u našem poslovno prodajnom prostoru u Funtani.
 
Brodske konstrukcije Funtana, Poreč

Elektronska navigacija, komunikacijska oprema, ehosonderi, sonari...

Već dvadeset godina pouzdani smo partner svim svojim klijentima. Naš bogat asortiman sadrži sve potrebne dijelove za elektronsku, navigacijsku i komunikacijsku opremu koju instaliramo i servisiramo. Izrađujemo brodske konstrukcije, prodajemo i montiramo sonare, ehosondere, monitore, sisteme za praćenje ulova, ROV konzole, sisteme za komunikaciju i ostalu brodsku opremu najnovije generacije.
Visoki standardi i profesionalnost kojom pristupamo poslu garancija su zadovoljstva svih naših korisnika.
 
Eko sonderi, sonari Poreč, Istra

PROIZVODI I USLUGE

Naši proizvodi

JRC Alphatron je japanski brand dobro poznat svim iskusnim moreplovcima. Ističe se kvalitetom i dugotrajnosti svojih proizvoda. Široka paleta multifunkcijskih ekrana, radara i GPS plotera.

Simrad Konsberg proizvodi napredne sonare, ehosondere i sisteme za praćenje ulova. Zbog vrlo velike preciznosti pri očitavanju Simrad proizvodi veoma su cijenjeni te se koriste diljem svijeta.

Seiwa Marine jedan je od prvih proizvođača brodske opreme u Aziji. GPS i Radar antene, autopiloti, NMEA repetitori i fishfinderi zadovoljavaju najviše standarde kvalitete.

Simrad Professional vodeći je proizvođač elektroničke tehnologije za komercijalna plovila. Njihov bogati asortiman uključuje monitore, radare, GPS, autopilote i mnoge druge proizvode koji omogućavaju sigurnu plovidbu.

Scanstrut proizvodi namijenjeni su optimiziranju performansa brodske elektronike. U ponudi imamo veliki niz Scanstrut proizvoda koji će vam olakšati montažu brodske elektroničke opreme.

Suzuki sonari jedni su od najkvalitetnijih i najcjenjenijih na tržištu. Možete birati Suzuki sonare s ekranom veličine 6.5 pa sve do 15 inča, navigatore 6.5 i 10.4 inča te navigacijske sonare iste veličine.

Hatteland Display norveški je proizvođač specijaliziranih zaslona, računala i konzola visoke rezolucije. Ovi inovativni, jedinstveni i individualizirani proizvodi idealno su rješenje za svako plovilo.

Jappesen tvrtka ekspert je u morskoj i zračnoj navigaciji. Njihova se baza podataka stalno obnavlja kako bi klijentima bio omogućen pristup najnovijim navigacijskim informacijama.

Navionics je tvrtka koja je svojim inovativnim uređajem za elektronske mape zauvijek promijenila način na koji ljudi plove i koriste navigaciju. Preciznošću i stalnim ažuriranjima mapa, Navionics je uspio zadržati vodeću poziciju u području pomorske navigacije. Instalirajte aplikaciju Navionics boating i pratite svoje kretanje na mobitelu.
KONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info
"ALMAR" se nalazi u ovim kategorijama
Brodske konstrukcije, ehosonderi, brodski radovi, sonari, telekomunikacije, elektronika, Funtana, GPS ploteri, navigacija

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se