ATLAS PROFILAKSA

Namještanje atlasa, atlas profilax, bol u vratu, leđima, ravna stopala
Naziv poslovnog subjekta:    ATLAS PROFILAKSA
   099/2321-... klikni za broj
   099/2321-3... klikni za broj
Adresa:   Vukovarska 19
                52440   Poreč
Županija:   Istarska
E-mail:  
atlasprofi... klikni za email

Kontakt osoba:   Kristina Arambašić
http://atlasprofilaksa.wix.com/atlasprofilaksa
www.eporec.info/atlas-profilaksa
Pridruži se
O NAMA

AtlasPROfilax je sigurna i uspješna metoda namještanja atlasa, prvog vratnog kralješka, koja je utemeljena od Švicarca Renea C. Schümperlija i znanstveno potvrđena od njemačkog doktora Reinera Seibela. 

ATLASPROFILAX MISSION: U AtlasProfilaxu briga i pažnja prema čovjeku na prvome su mjestu. Odnosimo se prema svima s ljubaznošću, suosjećanjem i međusobnim povjerenjem. 

ATLASPROFILAX SVRHA: Naša svrha je poboljšati živote ljudi; pomoći im da se primjenom jednog jednostavnog nemedicinskog tretmana namještanja atlasa osjećaju bolje fizički, psihički i emocionalno.
 

 
Švicarac René - Claudius Schümperli, E.M. razvio je u svijetu jedinstvenu metodu kojom se s jednim jedinim tretmanom precizno, bezopasno i trajno otklanja rotacija - luksacija atlasa. Ova metoda je prirodna, nemedicinska i ne zahtijeva nikakvu dijagnostiku.
 
DJELATNOSTI

PRONAĐITE NAS: 
 
Vukovarska 19, Poreč 
Marićeva draga 21, Viškovo
 


Namještanje atlasa - prvog vratnog kralješka
AtlasPROfilax - revolucionarna metoda kojom se rotacija atlasa trajno otklanja jedinm preciznim i bezopasnim zahvatom
 
Namještanjem atlasa, prvog vratnog kralješka, rješavaju se:
 • aritmija
 • bolovi u kukovima
 • bolovi u koljenima
 • bolovi u leđima
 • problemi s ravnim stopalima
 • epilepsija
 • hernija diska
 • migrene
 • slaba cirkulacija
 • skolioza
 • vrtoglavice
 
OVJES - RAVNOTEŽA - UPRAVLJANJE: SVE POČIVA  NA  ATLASU!

Trajni pritisak na kralježničnu moždinu, moždane živce, krvne žile i limfne kanale uzrokuje teške tjelesne i psihičke smetnje, poteškoće, bolesti i ovisnosti.
Budući da atlas ne nosi samo lubanju, već je odgovoran za OVJES, RAVNOTEŽU I UPRAVLJANJE kralježnicom i ljudskim kosturom, kada je rotiran uzrokuje teške smetnje i promjene u držanju tjela.

Posljedica toga su simptomatske poteškoće i bolesti, npr. glavobolja i bolovi u zatiljku, ukrućen vrat, migrene, bolovi u leđima, oštećenja diskova, skolioza, pogrbljenost, ukliješteni moždani i kralježnični živci, različita dužina nogu uzrokovana kosom zdjelicom, bolovi u kukovima, koljenima, spuštena stopala, itd.

 

PROIZVODI I USLUGE

 
Rotiran atlas vrši stalni pritisak na leđnu moždinu, vene, limfne kanale, kao i vertebralne arterije i kartoida.
Atlas je također odgovoran za ravnotežu strukture kostiju, tako da pomaknuti atlas uzrukuje i ozbiljne probleme držanja i tjelesne ravnoteže.
 

 
Vjerojatno niste zadovoljni sa svim dosadašnjim terapijama klasične i prirodne medicine, kojima ste se podvrgnuli da bi ste se oslobodili postojećih tegoba (kao npr. glavobolje, hernije diskova u leđima i u vratu, vrtoglavice, ograničene pokretljivosti vrata, bolova u leđima i ekstremitetima, loše cirkulacije, otežanog disanja, aritmije, nedostatka životne energije, itd).

Jeste li se upitali: Zbog čega?

Odgovor je jasan, svi tretiraju samo simptome - posljedice. 
Ovom metodom otklanjamo osnovni uzrok.


  KONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info
"ATLAS PROFILAKSA" se nalazi u ovim kategorijama
Namještanje atlasa, prvog vratnog kralješka, otklanjanje bolova u leđima, kukovima, koljenima, rješavanje aritmije, epilepsije, migrena, slabe cirkulacije, bol u vratu, namještanje atlasa, atlas profilax, ravna stopala

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se