TRAŽIŠ? NAĐI.

BOBOLO GOURMET

kulinarski tečajevi, škola kuhanja, kuharstvo, slastičarstvo
Naziv poslovnog subjekta:    BOBOLO GOURMET
   Nazovite nas    

Adresa:   Buići 60
                52440   Poreč
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Enio Deković
http://www.bobologourmet.hr/
http://www.eporec.info/bobolo-gourmet/
Pridruži se
O NAMA

Bobolo Gourmet projekt je koji je nastao iz ljubavi prema kulinarstvu i želje da se ta ljubav, osjećaji, maštanja, kao i kulinarska znanja i vještine, prenesu na sve ljubitelje kuhanja i dobre hrane.
 
Naši su tečajevi kuharstva i slastičarstva prilagođeni kuharima početnicima, amaterima i svima onima koji žele naučiti kuhati ili usavršiti svoje kulinarske vještine. Živimo da bismo učili, a učimo da bismo bili ispunjeni, sretni i bolji ljudi, zato vas pozivamo na ovo zajedničko kulinarsko usavršavanje koje će vam dati odgovore na pitanja kako lakše, kvalitetnije i bolje kuhati, te pripremati obroke za pamćenje!
 
Imajući na umu kako je hrana neophodan pokretač života, prilika za zdrav život, radost i druženje, pripremamo slow food i kuhamo bez žurbe i stresa. Zato je naš simbol puž, koji se na lokalnom narječju nastalom miješanjem istarskog dijalekta i talijanskog jezika kaže "bobolo".
 
Bobolo Gourmet omogućit će vam da i vi postanete pravi chef svoje kuhinje, te da naučite pripremati deserte i slastice kojima nitko neće moći odoljeti!
 
 
 
PROIZVODI I USLUGE

Tečajevi kuhanja i slastičarstva za amatere i početnike u kuhanju

chefs 
 
 
Naši vrhunski chefovi i iskusni predavači olakšat će vam svladavanje osnovnih vještina u kuhinji. Naučit će vas s ljubavlju birati namirnice za svoja jela, što i kako pripremiti u vremenu koje možete izdvojiti za kuhanje, kako odabrati odgovaraujće morske plodove i pravilno se informirati pri kupnji mesa, kako odrediti količinu namirnica prema broju gostiju i mnoge druge korisne stvari.
 
Na tečaju kuharstva ćete također naučiti pripremati razne bazne temeljce, peći više vrsta kruha, kuhati raznu tjesteninu i palentu, dok ćete na tečaju slastičarstva naučiti pripremati deserte za razne prilike i ponuditi odgovarajuće piće za svaku prigodu.
 
Svaki će polaznik po završetku tečaja dobiti recepte za sva jela obrađena na tečaju!
 

 
REFERENCE

O prvoj istarskoj školi kuhanja pisao je i Glas Istre:
 
članak bobolo gourmet
  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"BOBOLO GOURMET" se nalazi u ovim kategorijama
kulinarski tečajevi, programi, škola kuhanja, kuharstvo, slastičarstvo, izrada slastica, priprema hrane, kuhinja, početnici, kuhari amateri

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se