DOMPROJEKT

Energetsko certificiranje, energetski certifikati, projektiranje kuća, računovodstveni, knjigovodstveni servis, istra, Poreč
Naziv poslovnog subjekta
DOMPROJEKT
   052/433-2... klikni za broj
   098/434-78... klikni za broj
Adresa:   Bože Milanovića 29
                     52440   Poreč
E-mail:  
domprojekt... klikni za email

Županija:   Istarska
Kontakt osoba:   Senija Šimunović
Internet adresa: http://www.domprojekt-istra.hr/
  www.eporec.info/domprojekt
RADNO VRIJEME: Pon-Pet: 08-16
O NAMA

 
 DOMPROJEKT ISTRA

 
Sa svojim radom započeli smo već davne 1990. godine, a 2005. svoju ponudu obogatili smo još jednom djelatnošću. Danas smo stručnjaci za: Energetsko certificiranje, projektiranje kuća i nadzor, računovodstvo i knjigovodstvo, prodaju nekretnina te poslovno, porezno i financijsko savjetovanje. 
 
Naša firma broji 5 zaposlenika koji svakodnevnim vrijednim radom i trudom doprinose našoj kvaliteti usluga. Brojni klijenti prepoznali su kvalitetu u gomili ponuda na tržištu, stoga su nam već dugi niz godina lojalni. Zadovoljstvo klijenata nalazi se na samom vrhu ljestvice naših prioriteta, kao i kvaliteta rada i pruženih usluga.
 
Domprojekt Istra djeluje na području Istre i Primorsko-goranske županije. Svakom novom projektu i klijentu pridajemo posebnu važnost i pažnju, kao da je jedini - jer ipak, bez klijenata ne bi danas bilj ovdje gdje jesmo.
 
S povjerenjem nam se možete obratiti u vezi raznih savjetovanja oko vašeg posla ili financija, energetskog certificiranja te ostalih usluga koje nudimo. Radujemo se novoj suradnji!
DJELATNOSTI

  • Domprojekt Istra - Poreč, Bože Milanovića 29
  • Energetsko certificiranje
  • Projektiranje kuća
  • Savjetovanje
  • Računovodstvo i knjigovodstvo
PROIZVODI I USLUGE

ENERGETSKO CERTIFICIRANJE
 
Danom ulaska u Europsku uniju počela je obveza izdavanja energetskih certifikata za postojeće zgrade ili njihove samostalne uporabne cjeline koje se prodaju. Energetski certifikat je dokument koji utvrđuje energetski razred zgrade, predočuje energetske karakteristike zgrade i daje informaciju o potrošnji energije te stanju zgrade u odnosu na energetsku učinkovitost. Obratite nam se s povjerenjem.
 
PROJEKTIRANJE KUĆA I NADZOR
 
Između ostalog, bavimo se projektiranjem kuća te nadzorom izvođenja radova. Svakodnevno usavršavanje, praćenje trendova i dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete, stoga nas kontaktirajte.

RAČUNOVODSTVO I KNJIGOVODSTVO
 
Neovisno otvarate li novu tvrtku ili želite promijeniti knjigovodstvo/računovodstvo koje trenutno koristite - možete nam se obratiti. 
 
POSLOVNO, FINANCIJSKO I POREZNO SAVJETOVANJE
 
Stručnim savjetima pomoći ćemo Vašem poslovanju. 
REFERENCE


  KONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info
"DOMPROJEKT" se nalazi u ovim kategorijama
energetsko certificiranje, energetski certifikati, projektiranje kuća, računovodstveni, knjigovodstveni servis, istra, Poreč

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se