FLOS

salon namještaja, kupaonski, pločice, hidromasažne kade, špina, kuhinje po mjeri, ugradbeni ormari
Naziv poslovnog subjekta
FLOS
OIB:  HR03549597441
   +385 (52)... klikni za broj
   +385 99850... klikni za broj
Adresa:   Mate Vlašića 39
                     52440   Poreč
E-mail:  
flosdoo@gm... klikni za email

Županija:   Istarska županija
Kontakt osoba:   Liudmyla Lichenko
Internet adresa: www.flos-hr.com/
  www.eistra.info/flos
 
Pridruži se
RADNO VRIJEME: pon-petak 09.00-19.00; subota 09.00-13.00; pauza za ručak 13.00 - 15.00
O NAMA

 

 

Flos

 

 


Trvtka Flos d.o.o. surađuje sa mnogo obrtnika i poduzeća koja izrađuju i prodaju isključivo talijanski proizvod. Baziramo svoju različitost na načinu prodaje proizvoda i na prestižu vlastite tvrtke. Stil, kvaliteta i tradicija su ključne značajke bogate različitim inovativnim prijedlozima kako bi se osigurala fleksibilna i inovativna rješenja za sve sektore. 

Naši proizvodi se isključivo izrađuju od talijanskog materijala, a svakog mjeseca nudimo posebne proizvode po posebnoj cijeni. Naši će arhitekti na vaš upit doći do vas i zajedno s vama kreirati prostore vaših domova ili ugostiteljskih objekata. Ako ste kreativni, imate bujnu maštu i znanja iz područja arhitekture, naši će proizvođači realizirati vaš projekta bazi vaših crteža.
 
Vi nas trebate samo kontaktirati, a na nama je da vaše ideje pretvorimo u stvarnost.
 
Nudimo Vam i projekt "ključ u ruke" - mogućnost korištenja usluge kompletnog namještanja doma putem jednog jedinog centra za kupnju. Ova je formula vrlo povoljna i idealna za naše klijente jer pruža mogućnost kontakta samo s jednim prodajnim partnerom. Kompetentan partner vam garantira najbolju soluciju za svaku pojedinu potrebu ili projekt, svaki komad namještaja će vam biti uručen, a zagarantirana vam je podrška i nakon same kupnje proizvoda.
 
Na našem prodajnom mjestu možete kupiti: peći, pločice, kupaonski namještaj, slavine, kuhinje, sjedeće garniture, spavaće sobe, vrtni namještaj, razne vrste tkanina, madrace i podnice, jastuke, lustere i lampe, stolove i stolice za blagovaone, ukrasni rustikalni namještaj, prozore po narudžbi. 

Pratite naše akcije, posjetite nas u prodajnom salonu i obratite nam se s povjerenjem!
DJELATNOSTIKupili ste novu kuću i želite ju opremiti?
 
Naše će vam osoblje pomoći i zajedno s vama pronaći pravi izbor za vaš osobni prostor.


Možemo Vam garantirati najpovoljniju cijenu i vrhunsku talijansku kvalitetu, a naš ured vam osigurava dostavu direktno od proizvođača na vašu kućnu adresu.

Čekamo Vas na našem prodajnom mjestu Flos, u ulici Mate Vlašića 39, od ponedjeljka do petka od 09,00 do 19,00 sati, a subotom od 09,00 do 13,00. Pauza za ručak  13.00 - 15.00
 
 
www.flos-hr.com   052/544-160

PROIZVODI I USLUGE


REFERENCE


KONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info