TRAŽIŠ? NAĐI.

KVARC KAMINI

Oblaganje kamenom ložišta, izrada, montaža
Naziv poslovnog subjekta:    KVARC KAMINI
   Nazovite nas    

Adresa:   Dračevac 32c
                52440   Poreč
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Vjekoslav Jozić
http://kvarckamini.hr/
http://www.eporec.info/kvarc-kamini/
RADNO VRIJEME: PON - PET: 08:00 - 17:00
O NAMA

Izrada i montaža kamina - Kvarc Kamini 

Bavimo se izradom kamina, ognjišta, peći za pizze, krušnih peći, industrijskih peći, raznih peći za grijanje, žarnih peći i peći za topljenje.  
Izrađujemo i štukature te razne ukrase od kamena koji su idealni detalji u uređenju restorana, konoba, pizzerija i drugih objekata.
 
Iako je primarna funkcija kamina zagrijavanje prostora, on ima veliki estetski doprinos prostoru - s kaminom imate siguran način grijanja i detalj u interijeru koji će mamiti svaki pogled.
Kamin treba uklopiti u prostor i uskladiti teksture i boje prirodnih materijala s prostorom. U tome će vam pomoći naši stručni djelatnici koji će vam objasniti svaki postupak izrade i montaže kamina. 

Otvoreni kamini

Otvorene kamine izrađujemo po proračunu, a veličina prostora i dimnjaka utječe na veličinu otvora ložišta. Unutrašnjost ložišta zidamo sa šamotom kvarc - smjesom koja može izdržati neograničen broj loženja. Vanjsku oblogu možete izabrati sami, a za ugradnju koristimo materijale koji su pogodni za kamin ili ložište: kamen, porculan, keramiku, metal, drvo, granit, mramor te kombinacije fasada i drugih materijala.

Zatvoreni kamini

Preporučujemo zatvorene kamine sa staklom od poznatog proizvođača Piazzetta čija su ložišta izrađena od visoko kvalitetnog kotlovskog čelika. Ugrađen je kvalitetni šamot, a cijevi za spajanje na dimnjak su od nehrđajućeg čelika. Sva ložišta imaju ventilator za ispuh toplog zraka na daljinsko upravljanje i regulator za potrošnju loživog materijala. 

Izrada peći za pizze i krušne peći

Izrađujemo peći od šamotne cigle, izolaciju vršimo aluminijem, mineralnom vunom i punom opekom. Kvalitetna izolacija omogućuje smanjenje gubitka energije i uštedu u potrošnji gorivog materijala.

DJELATNOSTI

PROIZVODI I USLUGE

 • Kamini
 • Ognjišta
 • Peći za pizze
 • Krušne peći
 • Industrijske peći
 • Razne peći za grijanje
 • Žarne peći
 • Peći za topljenje
 • Ložišta za pelete
 • Izrada štukatura i raznih vrsta ukrasa
 • Radovi s kamenom - uređenjem restorana, konoba, pizzerija i drugih objekata
 • Popravak peći
Izrada montaža kamina  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"KVARC KAMINI" se nalazi u ovim kategorijama
kamini, peći za pizze,krušne peći, peći za grijanje, oblaganje kamenom, ložišta, izrada, montaža, popravci peći,industrijskih peći, žarne peći, peći za topljenje.

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se