ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE BRAJKOVIĆ DEKOVIĆ

Stomatolog Poreč, ortodont, mobilna, fiksna protetika
Naziv poslovnog subjekta
ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE BRAJKOVIĆ DEKOVIĆ
   052/431-8... klikni za broj
Adresa:   Pietra Kandlera 6
                     52440   Poreč
E-mail:  
info@denti... klikni za email

Županija:   Istarska
Kontakt osoba:   Manuela Brajković-deković
Internet adresa: www.eistra.info/brajkovic_dekovic_manuela
  http://www.dentist-istria.com/
O NAMA

 
Ordinacija dentalne medicine Manula Brajković-Deković nalazi se u Poreču.
U ordinaciji nudimo usluge popravka i liječenja zubi, usluge preventivne stomatologije, oralne kirurgije, ortodoncije i implatologije.
 
Svojim višegodišnjim radnim iskustvom, stručnim i ljubaznim osobljem te upotrebom kvalitetnih i suvremenih materijala garantiramo Vam najvišu kvalitetu usluge.

O dr. med. dent Manueli Brajković-Deković

Stomatološki fakultet u Zagrebu upisala sam 1983. godine, a diplomu sam stekla 1989. godine. Tijekom studija bavila sam se znanstvenim radom te sam dva puta bila nagrađena Rektorovom nagradom. Nakon položenog stručnog ispita radila sam u stomatološkoj ambulanti Doma zdravlja u rodnom Umagu te potom stjecala značajno iskustvo u jednoj vrhunskoj privatnoj stomatološkoj ambulanti. Vlastitu ordinaciju otvorila sam 1996. godine u Poreču.
 
Vrhunska oprema i konstantno stručno usavršavanje rezultiraju zadovoljnim osmijehom mojih pacijenata.
 
DJELATNOSTI

ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE BRAJKOVIĆ DEKOVIĆ POREČ
 
HR
Restaurativna stomatologija i endodoncija
Implantologija
Oralna kirurgija
Ortodoncija
Dječja i preventivna stomatologija
 
IT
Odontoiatria restaurativa ed endodonzia
Protesi fissa e mobile
Implatologia
Chirurgia orale
Ortodonzia
Prevenzione
 
ENG
Restorative dentistry and endodontics
Mobile and fixed prosthodontics
Implantology
Oral surgery
Orthodontics
Pediatric and Preventive Dentistry
PROIZVODI I USLUGE

Restaurativna stomatologija i endodoncija
Moderni trendovi u stomatologiji obavezuju nas na uporabu estetskih adhezivnih materijala. Time u potpunosti zadovoljavamo estetiku i funkciju uz minimalno invazivnu tehniku rada. Koristeći vrhunske kompozitne materijale pacijentima vraćamo lijep osmijeh.

Mobilna i fiksna protetika
Nudimo vam sve tipove djelomičnih i potpunih proteza kao i kombinirane radove. Osim klasičnih metalno-keramičkih radova,među prvima smo počeli raditi bezmetalnu keramiku koristeći CAD-CAM laboratorijski postupak. Ova suvremena metoda omogućuje vrhunski estetski rezultat.

Implantologija
Specijalisti oralne kirurgije omogućit će Vam ugradnju dentalnih titanskih implantata u gornju i donjučeljust. Nakon što implantat sraste s kosti, moguće ga je opteretiti različitim protetskim rješenjima, kao što su krunice, proteze i mostovi.
 
Oralna kirurgija
U mogućnosti smo izvršiti kirurške tretmane kao što su vađenje umnjaka, apikotomiju, eksciziju gingive i sl. Kratko postoperativno vrijeme rezultat je stručnosti našeg kirurškog tima.
 
Ortodoncija
Terapiju ortodontskom napravama provodimo kod djece i odraslih. Za mješovitu dječju denticiju izrađujemomobilne aparate. Najčešće primjenjujemo estetski nemetalni fiksni aparat a možemo Vam ponuditi novost u ortodonciji, a to je tzv. lingvalna tehnika postavljanja aparata. To znači da će terapija biti neprimjetna za Vašu okolinu.
 
Dječja i preventivna stomatologija
S posebnom pažnjom odnosimo se prema djeci i adolescentima koji dolaze u ordinaciju. Pravovremenom prevencijom spriječit ćemo vrlo neugodne, ponekad bolne zahvate na karijesom zahvaćene zube. Pečaćenje fisura trajnih zubi vršimo modernim kompozitnim materijalima
KONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info
"ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE BRAJKOVIĆ DEKOVIĆ" se nalazi u ovim kategorijama
Stomatolog Poreč, ortodont, mobilna, fiksna protetika, implatologija, ortodoncija, liječenje, popravak zubi, preventivna stomatologija

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se