TRAŽIŠ? NAĐI.

SIMPATICO SOUVENIRS

Hrvatski dizajn, suveniri, ručni rad
Naziv poslovnog subjekta:    SIMPATICO SOUVENIRS
   Nazovite nas    

Adresa:   Eufrazijeva 41
                52440   Poreč
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Blaženka Laus
RADNO VRIJEME: 10:00 - 20:00
O NAMA

SIMPATICO SOUVENIRS

Svojom pozicijom te vrhunskom ponudom suvenira i poklona postali smo nezaobilazno mjesto posjeta brojnih turista, a i Istrana koji traže kvalitetan poklon ili vrhunski suvenir. U ponudi imamo proizvode od domaćih hrvatskih dizajnera, a nudimo ih svim klijentima koji traže vrhunsku kvalitetu.

Oduvijek smo sa svojih putovanja donosili sitnice i posebne darove koje će nas podsjećati na putovanja.
 
Najzanimljiviji među suvenirima su oni tradicionalni, izrađeni ručnim radom. Zavirite u našu suvenirnicu Simpatico u Poreču i pogledajte našu ponudu.
 

Hrvatski dizajneri - ručni rad

Cilj nam je ponuditi hrvatske kvalitetne proizvode, pa tako u ponudi imamo ručno napravljene predmete koje izrađujemo od kvalitetnih materijala. Našu suvenirnicu ne želimo pretvoriti u klasičnu suvenirnicu i napuniti police svime i svačim. Tako ćete kod nas pronaći razne, zgodne, male stvarčice koje je uvijek lijepo pokloniti nekome ili uzeti za vječnu uspomenu.

Jedinstven doživljaj shoppinga neće biti potpun ako ne posjetite našu zanimljivu suvenirnicu Simpatico gdje ćete sigurno pronaći originalnu uspomenu na boravak u Poreču.

Svaki naš suvenir je poseban i drugačiji, ima svoju priču i razlog zbog kojeg se nalazi baš na policama naše suvenirnice u Poreču.
 

Želja nam je da se svaki put pri pogledu na suvenir kupljen u suvenirnici Simpatico sjetite posjeta Istri, da osjetite strast i originalnost izrade suvenira te da se ponovno vratite.
DJELATNOSTI

SIMPATICO SOUVENIRS
 
HRVATSKI DIZAJN
RUČNI RAD
PROIZVODI I USLUGE

Suveniri
Souvenirs
Handmade souvenirs
Gift shop
  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"SIMPATICO SOUVENIRS" se nalazi u ovim kategorijama
Hrvatski dizajn, suveniri, ručni rad, gift shop, Poreč, Istra

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se