TRAŽIŠ? NAĐI.

VINOARTIS

Analiza vina, zaštitna sredstva, antrancol, ridomil, aminokiseline, Poreč, Istra
Naziv poslovnog subjekta:    VINOARTIS
   Nazovite nas    

Adresa:   Istarska 29
                52463   Poreč
Općina  Višnjan
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Bernard Deklić
http://www.vinoartis.hr/index.php/hr/
http://www.eporec.info/vino-artis/
http://twitter.com/Vinoartis
Pridruži se
RADNO VRIJEME: PON - PET: 07:30-17:00 | SUB: 7:30-13:00
O NAMA

Vinoartis - sve za vinogradarstvo, podrumarstvo i maslinarstvo

Specijalizirana trgovina za vinogradarstvo i podrumarstvo u Višnjanu nudi vam asortiman proizvoda renomiranih proizvođača. Trgovina nudi više od 10 000 proizvoda, a u mogućnosti smo nabaviti proizvode direktno od proizvođača.
Svaki vinar kod nas će pronaći sve za proizvodnju, čuvanje i njegovanje vina, a nudimo vam i laboratorijsku analizu u vrhunsko opremljenom laboratoriju. U našoj poljoprivrednoj ljekarni možete kupiti brojne proizvode za bolji rezultat kod sadnje, zaštite i berbe poljoprivrednih kultura, a tu su i naši stručni enolozi koji će vam rado dati savjete.

Poljoprivredna ljekarna

Poljoprivredna ljekarna nudi vam program zaštite i gnojidbe vinove loze i masline, izračun količine pripravka za prskanje u vinogradu, preporuku gnojenja vinograda, preporuku ishrane vinove loze, preporuku za ishranu maslina. Ljekarna sadrži i veliki izbor insekticida, herbicida, fungicida, akaricida, mineralnih ulja, gnojiva, sredstva za dezinsekciju i ostale proizvode.
 
Analiza vina Višnjan, Poreč, Istra

Laboratorij - Analiza vina

U laboratoriju mjerimo analitičke parametre (alkohole, ukupne kiseline, hlapive kiseline i sumpore), a svaki uzorak dobiva potvrdu o izmjerenim parametrima kao i organoleptičku ocjenu samog vina. Uz analizu možete dobiti i naputke enologa kako bi vaše grožđe i vino bilo što bolje kvalitete. 
U mogućnosti smo voditi cijeli proces proizvodnje vina u podrumu klijenta.
DJELATNOSTI

REFERENCE
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"VINOARTIS" se nalazi u ovim kategorijama
Analiza vina, laboratorij, antrancol, ridomil, delfan plus-biostimulator, zaštitna sredstva, aminokiseline, Poreč, Istra

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se