TRAŽIŠ? NAĐI.

VINOARTIS

Analiza vina, zaštitna sredstva, antrancol, ridomil, aminokiseline, Poreč, Istra
Naziv poslovnog subjekta:    VINOARTIS
Adresa:   Istarska 29
                52463   Poreč
Općina  Višnjan
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
http://www.vinoartis.hr/index.php/hr/
http://www.eporec.info/vino-artis/
http://twitter.com/Vinoartis
Pridruži se
RADNO VRIJEME: PON - PET: 07:30-17:00 | SUB: 7:30-13:00
O NAMA

Vinoartis - sve za vinogradarstvo, podrumarstvo i maslinarstvo

Specijalizirana trgovina za vinogradarstvo i podrumarstvo u Višnjanu nudi vam asortiman proizvoda renomiranih proizvođača. Trgovina nudi više od 10 000 proizvoda, a u mogućnosti smo nabaviti proizvode direktno od proizvođača.
Svaki vinar kod nas će pronaći sve za proizvodnju, čuvanje i njegovanje vina, a nudimo vam i laboratorijsku analizu u vrhunsko opremljenom laboratoriju. U našoj poljoprivrednoj ljekarni možete kupiti brojne proizvode za bolji rezultat kod sadnje, zaštite i berbe poljoprivrednih kultura, a tu su i naši stručni enolozi koji će vam rado dati savjete.

Poljoprivredna ljekarna

Poljoprivredna ljekarna nudi vam program zaštite i gnojidbe vinove loze i masline, izračun količine pripravka za prskanje u vinogradu, preporuku gnojenja vinograda, preporuku ishrane vinove loze, preporuku za ishranu maslina. Ljekarna sadrži i veliki izbor insekticida, herbicida, fungicida, akaricida, mineralnih ulja, gnojiva, sredstva za dezinsekciju i ostale proizvode.
 
Analiza vina Višnjan, Poreč, Istra

Laboratorij - Analiza vina

U laboratoriju mjerimo analitičke parametre (alkohole, ukupne kiseline, hlapive kiseline i sumpore), a svaki uzorak dobiva potvrdu o izmjerenim parametrima kao i organoleptičku ocjenu samog vina. Uz analizu možete dobiti i naputke enologa kako bi vaše grožđe i vino bilo što bolje kvalitete. 
U mogućnosti smo voditi cijeli proces proizvodnje vina u podrumu klijenta. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"VINOARTIS" se nalazi u ovim kategorijama
Analiza vina, laboratorij, antrancol, ridomil, delfan plus-biostimulator, zaštitna sredstva, aminokiseline, Poreč, Istra

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se